|CarishmA|
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 34 Yardim Forumotion : Yardim Forumotion Hata Raporu : Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 08/02/08
| Konu: Bu Sevda Bitmez 15 Şubatta Cuma 08 Şub. 2008, 13:52 | |
| “Bu Sevda Bitmez” 15 Şubat’ta FBTV’de Fenerbahçe Televizyonu, 15 Şubat'ta Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığında 10. yılını dolduracak Başkanımız Aziz Yıldırım'ın bu süreçteki yolculuğunu "Bu Sevda Bitmez" belgeseliyle ekranlara getiriyor. 15 Şubat 1998 yılında 1 oy farkla Fenerbahçe başkanlığına seçilen Başkanımız Aziz Yıldırım döneminde yaşananlar, camia ve kulüpteki değişim, süreci yaşayanların anlatım ve izlenimleriyle izleyiciyle buluşacak. Halit Kıvanç'ın seslendirdiği belgeselde, eski başkanlarımızdan Ali Şen, Güven Sazak, Yöneticiler Vefa Küçük, Köksal Özbek, futbolcular Cemil Turan, Can Bartu, Baliç, Andersson, eski teknik direktör ve antrenörler Aydın Örs, Daum, yönetim kurulu üyelerimiz, Başkanımız Aziz Yıldırım'ın kızları Gülşah ve Hande Yıldırım, spor ve sanat dünyasından Nemci Tanyolaç, Ertuğrul Özkök, Togay Bayatlı, Kıraç, Cem Yılmaz gibi yaklaşık 50 isim, 10 yıllık süreçte yaşanan olayları ve Aziz Yıldırım'ı anlatacak. "Bu Sevda Bitmez" belgeselinde, Fenerbahçe Spor Kulübü'nde tesisleşmeden kurumsallaşmaya, sportif başarılardan Aziz Yıldırım'ın özel yaşamına kadar birçok ilginç konu dönemi anlatan görseller eşliğinde yayınlanacak. | |
|